Wednesday, 12 September 2012

zyraroxx : follower datang bertubi-tubi

Ha...
Assalamualaikum n slmt ptang semua!! ^^

Sihat?

Ok..ok.. hari ni Cik Sakura nak join segmen ni lah pulak

Segmen by zyraroxx

menandangkan follower Cik Sakura tak banyak mane pon
so.. Cik Sakura nak try lah segmen ni
nak tengok..
bertambah tak follower Cik Sakura...
bertubi-tubi macam 'machine gun' tak...LOL



dan
jumlah follower Cik Sakura sekarang
ermm.. 10 je..hehehe (lari nyorok dlm almari)


So marilah kita tunggu dan lihat~~ hehehe
Mekasih zyraroxx wat segmen cmni... best2!
(^0^)

36 comments:

  1. rajin2 join segment dan blogwalking blogger lain.. dn yg penting tinggalkan jejak.. huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..thx for the tips dear ^_^
      much appreciated ^^

      Delete
  2. thanks join! ^^

    done follow, plz return ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2~~
      Done follow u too.. thx 4 following me ^^

      Delete
  3. Berkunjung dan sudah menjadi follower blog anda -

    thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih follow saya
      dah berkunjung ke blog anda juga ^^

      Delete
  4. DEDEQ DTG FOLLOW CINI ..

    JOM INTAI BLOG DEDEQ LAK .. HEHEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dah intai dah
      follow pon dah ^^

      Delete
  5. Replies
    1. time kasih mieya ^^
      mekasih singgah sini

      Delete
  6. Salam kenalan. datang dari blog yg sama. dan dah follow! :)

    ReplyDelete
  7. wslm... trime kasih ^^
    done follow u too~~

    ReplyDelete
  8. hye! sy dtg dari segmen yg sama.. sy follow sini.. jom la jadi antara follower sy yg bertubi2 tu nnti..hihi..salam kenal... =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..terima kasih ^^
      dah follow blog awak juga ^^

      Delete
  9. dtg follo dari segmen y same..


    http://akupiko.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  10. NAZ follow sini..dari segmen yg sama.. jemput ke blog naz...slm kenal :)

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ok2,
      tapi nape tak leh nak bukak alamat blog tu eh?
      hurm
      permission denied kate nye~

      Delete
  12. datang terjah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini...

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  13. datang sini dari project zyraroxx!
    jom datang ke blog saya
    bertubi-tubi tu...hihi

    www.aynoranur.com

    ReplyDelete
  14. datang lepak sini ...

    http://naksusu.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye pon dah lepak blog awak
      hehe ^^ mekasih dtg sini

      Delete
  15. Aida datang dari segmen yg sama.. salam kenal tuan blog yg ohsem nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. meakasih Aida ^^
      comel la froggie tu
      hehe

      Delete
  16. M balas kunjungan dan follow sini bertubi-tubi

    ReplyDelete
  17. Salam.. sy dari segmen sama :)
    done follow here..If u free time visit my blog yea :)

    http://www.kisahhatiherbalife.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  18. Done Follow
    dari segmen yg sama
    jemput lah singgah ke blog sy...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    dan jemput join segmen nie

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  19. Hai... sy dari segmen sama :) sy singah sini :)
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  20. Folllow dan singgah sini #71 visit belog akak back

    http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete