Saturday, 15 September 2012

Segmen : Aku Sayang Kau , Sahabat

Ok..

segmen yang Cik Sakura join hari ni agak unik sikit
menarik sekali

kali ni bukan tuk tambah follower dan bukan tuk menang ape2

tapi tuk bgtw kat sahabat Cik Sakura yang Cik Sakura sayang dye!!!

Ye..aq syg ko Miss Qea  

Haish.. Cik Sakura mmg sgt jarang n susah nak cakap Cik Sakura syg someone (>///<)
hurm.. keras hati? BUKAN.

I'm saving those precious words for a very special moment (^-^)

so, tuk hari ni
buat julung kali nyer , secara official nyer
at this very moment

Siti Naqiah, 
thanks for having me as your friends
wlpn bnyk kekurangan aku dan gila-gila aku
ko terima dengan redha huhu TT
Maaf aku tak dapat jadi kawan yang selalu cakap 'aku syg ko'
hari-hari
tapi ko sentiasa dalam hati ^^
Ukhuwah fillah.. Insya-Allah =')

I....*ehem...Lo....*ehem... 
Lo..ok! Ade superman terbang!!
(lari nyorok dlm selimut)




Time kasih


16 comments:

  1. yela.. yela... spe laa driku ini.. tiada yang menyayangi.. hu... hu... biarkan aku membawa lara hatiku prgi jauh dari sini....

    *(dlam hati: hik!3 currrlllaaassss kau maria!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha XD
      wah..wah..bermadah pujangga kat sini ye
      hehehe
      ala..
      mane de xd org syg haizul, rmai je
      dorg je segan nak ckap hehe
      mane la taw dorg tu jenis spesis cm Cik Sakura ke
      hik3

      Delete
  2. thanks awak sudi join . seronok baca walaupon ringkas . yup , kawan yang sejati memang susah nak carik . terima kasih gak sbb sudi kongsi kisah awak . lagi2 dgn lagu awak ni , terharu je . hehe . saya folo sini . 33

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..time kasih tira ^^
      hehe..lagu tangkap sedih je an
      jgn nangis lak
      hehe ^^ slm perkenalan~

      Delete
  3. same cm sye,, sshkan nak sebut perkataan tue.. cume pade sorg shbt je sy mmpu sebut.. sbb dia satu2nye shbt yg ajar sy erti kasih dan syg pada sorg shbt...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. ^^
      sekurang2 nyer kita punya sahabat yg begitu
      x ramai yg ade shbt cm2
      hehe

      *sep sep \(^,^)

      Delete
  4. ni yang tacing ni..nak nanges rase bile bace entry ni, uwaaa..aku sayang kau jugak sahabat, sob3 T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..x mo la tacing
      ko tacing t aq pon tacing TT

      thx taw jd shbt aq
      sobss ^^

      dah2, xmo sdih2
      jom kite enjoy~

      haha

      Delete
  5. salam , awak . list peserta dah siap . jom baca kisah mereka plakk :)

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/aku-sayang-kau-sahabat-apa-respond.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. ^^
      time kasih tira
      jomm bace~ hehe

      Delete
  6. hehehe , klaka , hai CP singgah dari blog tirah ni , saje bw ngah boring2 nih , hehehe ~

    ReplyDelete
  7. dtg dri segmen yg sama ^^ ouhh kwn baik kak qea rpanye hehe
    follow sini do follow me back http://dayahsanif.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

    ReplyDelete
  8. salam singgh dri sgmen y sme =)

    ReplyDelete